Ieškome pastiprinimo virtuvėje.
Darbo pobūdis
Virėjos darbas prie bulvinių patiekalų pagal technologines korteles kavinėje "KARČEMA " Plungės g. 3, Kumžaičių km., Plungės r.
Pilnas etatas, darbas nuo 8.00 iki 20.00 val. slenkančiu grafiku ilga – trumpa savaitė
Reikalavimai darbuotojui
· Virėjo darbo patirtis;
· Organizuotumas, gebėjimas savarankiškai organizuotis darbus;
· Gebėjimas dirbti komandoje;
· Atsakingumas;
· Galimybė dirbti slenkančiu darbo grafiku (pamainomis).
Įmonė siūlo
· Konkurencingą atlyginimą, kuris visada mokamas laiku;
· Asmeninio augimo ir profesinio tobulėjimo galimybes;
· Visas socialines garantijas;
· Kompetenciją ir darbo rezultatus atitinkantį motyvuojantį atlyginimą;
· Šiuolaikiškas darbo sąlygas ir visas darbui reikalingas priemones;
· Draugišką atmosferą, geranorišką kolegų bei vadovų pagalbą.
Numeris pasiteiravimui: 8-618-54632. Skambinkite, atsakysime į Jums svarbius klausimus.
Atlyginimas
1000-1400 €/mėn. neatskaičius mokesčių + priedai nuo darbo rezultatų.
Dienos meniu darbo dienomis
6.50 Eur
Sriuba/ karštas patiekalas / kompotas
Atnaujinome 2024 m. meniu
Naujametinis
Darbo laikas
2023 12 31 9:00-18:00
2024 01 01 12:00-20:00
Šventinis tortas neatsiejama šventės dalis. Mūsų konditerė Eglė pasiruošusi papuošti Jūsų šventę saldžiais gaminiais. Gaminame nuo tradicinių Lietuviškų iki šiuolaikinių prancūziškų gaminių. Saldaus stalo kaina nuo 8 Eur /asm. Asortimentas: Šokoladinis tortas, tortas su avietėmis ir pistacijomis, tortas su juodaisiais serbentais, snickers tortas, tortas su mangais ir apelsinų biskvitu. Prancūziški pyragėliai aviečių, mango, pistacijų, karamelinis. Pana cotas su egzotiniais vaisiais, karamelinė pana cota.
Daugiau informacijos apie Eglės Desertai
Užsisakyti galite tel.:+370 618 54632
arba el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
"Keliauk Lietuvoje" komanda organizuoja gastronominę turizmo kelionę po Lietuvą ragaujant šaltibarščius. Šalia kelio karčema prisijungė prie šios iniciatyvos pasiūlydama šaltibarščius su burokėlių ledais. Daugiau apie šaltibarščių žemėlapį Lietuvoje skaitykite Šaltibarščių potvynis Lietuvoje
Karštomis vasaros dienomis nebūna nieko maloniau už didžiulę porciją šaltų ledų. Kuo ypatingi Karčemos ledai? Ledai visuomet švieži, mat pagaminti čia pat Karčemoje, be to, juose mažiau riebalų. Pagrindinės Karčemos ledų sudedamosios dalys – tai pienas, cukrus ir grietinėlė. Paskui seka galybė įvairiausių priedų: džiovinti vaisiai, kakava, šokoladas, kava, riešutai, švieži ar šaldyti vaisiai, uogos ir net daržovės, dėl kurių ledai įgauna nepakartojamą skonį. Pastaraisiais metais, kai vis daugiau žmonių vargina alergijos. Karčemos šerbetais gali mėgautis visi, nes pagaminti be jokių sintetinių medžiagų ir konservantų. Ledų realizacijos laikas nėra ilgas, kadangi nevartojami konservantai. Tačiau tai turi savo pliusų- kiekvieną savaitgalį klientams siūlome paragauti vis kitokių skonių ledų. Klientai atranda alaus, šaltalankių uogų, morkų ledų neįtikėtiną skonį. Ledų gaminimas yra kaip menas. Kiekvienas juos gali kurti kaip įmanydamas, dėti tokius produktus, kurie jam dera. Mes tradiciją puoselėjame į ledus dėdami tik natūralias žaliavas, tradicinius lietuviškus produktus.